Връщане и рекламация


Всеки клиент има право да върнете продукт в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Поръчката може да се върне като предварително клиента уведоми Галди ЕС ЕООД.

Ако желаете да върнете дадена стока, просто се свържете с нас на тел. 0882556866. Ние ще отреагираме веднага.

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: Русе, площад "Дунав" номер 6. На основание чл. 55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя). 

Галди ЕС ЕООД ще възстанови в 14 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е неизползван и в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка или по метода на първоначалното плащане.

Куриерските услуги по връщането на продукт без основание (право на отказ в 14 дневен срок) са за сметка на клиента.
Куриерските услуги по връщането на сгрешен от изпращача или дефектен продукт са за сметка на Галди ЕС ЕООД.